مشاوره حقوقی رایگان - توهین، تخریب شخصیتی، کتک خوردن توسط نامادری

درود. نامادری من که او را مادر خطاب میکنیم:) به ما توهین میکنه کتک می‌زنه،تخریب شخصیتی میکنه ، غذای باقی مانده مارا دور می‌ریزد و نمی‌گذارد بخوریم و می‌گوید مگر شما درست کردید؟ حرف های ما را عوض می‌کند و به بقیه می‌گوید تا حدی که پدرم ما را قبول ندارد. و پشت ما به همه بد می‌گوید‌. من دختر 18ساله هستم. می‌تونم مستقل زندگی کنم ؟ میشه کمکم کنید ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.
دختر 18 ساله می تواند قانونا مستقل زندگی کند ولی به شرطی که منزل مستقل و توان تامین هزینه ای زندگی را داشته باشد.
توجه داشته باشید که زندگی مستقل برای دختر 18 سال خیلی سخت و خطرناک است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میتونید /با شماره 123,اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دختر 18 ساله می تواند قانونا مستقل زندگی کند ولی به شرطی که منزل مستقل و توان تامین هزینه ای زندگی را داشته باشد. بهتر است اول با 123تماس بگیرید شاید مسکل شما حل شود