مشاوره حقوقی رایگان - خونه قولنامه ای

اگر خونه ‌ای به صورت قولنامه به نام من خریده شده باشه و پولش رو شخص دیگه ای پرداخت کرده باشه میتونه بعد از چند سال ادعای مالکیت کنه و بگه چون مبلغ خرید خونه رو دادم خونه مال منه در حالی که تو قولنامه به نام بنده میباشد ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله می تواند ولی باید مالکیت خود را در دادگاه اثبات کند

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام درسته قولنامه دلیل وقوع معامله هست ولی دلیل مالکیت سند هست در هر حال ما مالک هستد و صرف پرداخت پول دلیل مالکیت نیست.