مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام دو فقره چک بنام خودم دارم از شخصی و هر دو پاس نشده و فرم نزدم بتاریخ 0703 1395 الان برای اقدام چه کاری باید انجام ممنونم

پاسخ ها :

علی شفیعی

جناب آقای علی شفیعی:

باسلام برید بانک فرم بزنید وپس از فرم زدن اقدام به مطالبه وجه دو فقره چک نمایید. البته قبلش یا توامان با مطالبه می تونید تقاضای تامین خواسته هم بنمایید تا حسابهای ایشان وچنانچه چیزی به نامش باشه توقیف بشه

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

بعد از دریافت گواهی عدم پرداخت از بانک؛ از طریق محاکم حقوقی و با تقدیم دادخواست مطالبه وجه چک اقدام نمایید.