مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به درختان باغ باخاكبرداري باغ مجاور

سلام. داخل مرز باغ من با همسايه درختان چندساله دارم و همسايه مجاور باغ خود رو تا نزديك مرز خاكبرداري كرده و ريشه درختان كه وارد باغ ايشان شده آسيب ديده و درختان خشك و نيمه خشك شدن ميتوانم طرح شكايت كنم؟ يا اصلا حقي براي من قائل ميشن؟؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید ابتدا درخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس نظر خود را اعلام کند و سپس شکایت کنید و...