مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به درخت به دلیل چرای دام

سلام.بنده زمینی دارم که در آن نهال کاری کردم ولی متاسفانه چوپان ها از ورود گوسفند ها جلوگیری نمی کنند و نهال ها را می چرانند..آیا می توان مقداری نان خشک سمی کنم و داخل زمین بریزم؟ آیا مجاز هستم؟.

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیر اقدام شما مجرمانه است میتوانید بجای این اقدام ناپسند اقدام به طرح شکایت چرای غیر مجاز نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر مجاز نیستید.
می توانید فیلم و عکس بگیرید و شکایت کنید
در صورت اثبات دادگاه مجازات حبس تعیین می کند و باید خسارت شما را پرداخت کنند