مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام، من تقریبا آذر95 یه خودرو معامله کردم ولی چون خرید اولم بود راه رسمشو بلد نبودم، متاسفانه ماشین مال خود اون اقا نبود ولی مدعی بود برا خانمش هستش ولی اون هم نبود، قولنامه دستی نوشتیم بین خودمون ولی بخاطر مشکلات ماشین شب همون روز معامله ماشین پس دادم بهش ولی به جای پول چک يه شخص دیگه ای به من داده، که اونم پاس نشد منم برگشت زدم، به دلیل مشغله کاری هم هنوز نتونستم شکایت کنم برا چک،لطفا اگه کاری ازدستتون برمیاد کمکم کنید،

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما باید بر علیه صادر کننده چک طرح دعوای حقوقی بکنید.واین از مصادیق کلاهبرداری نمی شود.یاالله

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

دادخواست مطالبه وجه چک ارائه دهید