مشاوره حقوقی رایگان - خرید قطعه از شهرداری

سلام
خسته نباشید
یه قطعه زمین پشت بر داریم که دو بر هست به کوچه ی پنج متری و چهار متری، کوچه ی چهار متری در سند ما وجود ندارد ولی در سند همسایه ها وجود دارد، کوچه ی چهار متری هم فعلا تشکیل نشده و قطعه ی ما از سمت کوچه ی چهار متری پشت بر هست. میخواهیم با خرید قسمتی از کوچه (البته ممکن است کوچه وجود نداشته باشد) و قطعه ی بر زمین خود را به بر تبدیل کنیم . مالکیت زمین بر هم معلوم نیست .
آیا امکان دارد چنین کاری بکنیم؟
لطفاً راهنمایی کنید به کجا باید مراجعه کنیم؟
درضمن همسایه ی رو به رو این کار را کرده ولی ایشان از شهرداری قطعه ی بر را خریداری کرده اند .

پاسخ ها :

سیدمجید شریفی

جناب آقای سیدمجید شریفی :

بلی عرض کردم مواد 25تا 27 قانون مدنی درایت خصوص ارائه طریق نموده و همچنین قانون شهرداری ها نیز. منتها هرگونه تصرف و تملک اراضی عمومی دولتی مانند کوچه ها ممنوع است. فلذا همانگونه که بیان نمودمذبا مراجعه حضوری در موسسه و با ارائه استاد و مدارک به همکاران عزیز. سوالتان را مشروح تر بیان نمایید
بنده در خدمتتان هستم
بدرود