مشاوره حقوقی رایگان - چک بدون تاریخ

با سلام. من به یکی از دوستانم به مبلغ 20 میلیون تومان بابت سرمایه گزاری در یک مغازه فست فود پول دادم بدون هیچ قراردادی. دوستم 2 الی 3 ما سود بابت سرمایه گزاری به من داد. بعد از 3 ماه اصل پولمو طلب کردم چون با شرکاش به مشکل خورد و سودی دیگه به من نداد. الان 6 ماهه داره وعده میده که پولتو میدم. ازش یک چک به مبلغ 20 میلیون دارم بدون تاریخ. من چطوری میتونم پولمو ازش مطالبه کنم؟با تشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم شما با درج تاریخ در چک (زمان مطالبه وجه)واخذ گواهی عدم پرداخت از سوی بانک محال الیه،می توانید بر علیه طرف مقابل(صاحب چک)طرح دعوای حقوقی با موضوعیت مطالبه وجه چک،خسارت تأخیر تأدیه،خسارات دادرسی وبدواً تامین خواسته طرح نمایید.یاالله

یک وکیل

با سلام، در چک تاریخ بزنید و سپس با توجه به مبلغ چک در شورای حل اختلاف دادخواست مطالبه وجه چک و خسارت تاخیر تادیه و سایر خسارات را مطالبه نمایید.