مشاوره حقوقی رایگان - سایه انداز همسایه مجاور

باسلام و خداقوت بنده ملکی جنوبی دارم به متراژ 180 متر همسایه سمت راست بنده اقدام به ساخت ساختمان خود نموده که نود درصد زیر بنا احداث نموده که قانونا پروانه اش شصت درصد میباشد و چهار طبقه روی پیلوت به شهرداری شکایت نمودم که در ماده صد برای اضافه ساخت هر طبقه هیجده میلیون به نفع شهرداری جریمه کردن آیا بنده به خاطر سایه انداز و رعایت نکردن حقوق همسایه هیچ حقی ندارم لطفا بنده را راهنمایی فرمایید ممنون از زحمات شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما می توانید از شهرداری به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید
در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید