مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت

سلام من قبلا سایت شرط بندی میکردم تقریبا یه ماه پیش 50تومن بردم منتها دیروز برام واریز کردن امروز هرچی کارت کشیدم گفت مبلغ نا معتبر است رفتم بانک گفتن به علت پولشویی از دادسرای ناحیه 38تهران مسدود شده حالا نیمدونم چیکار کنم لطفا بگید تا چند روز دیگر حسابم باز میشود یا باید به کجا بروم ؟

پاسخ ها :

مسدودی کارت به دلیل عضویت در سایت شرط بندی مسدودی کارت به دلیل پولشویی عضویت در سایت شرط بندی سایت شرط بندی مسدودی حساب بانکی شرط بندی