مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

با سلام و احترام خدمت شما
بنده سربازی نیروی انتظامی هستم که در یگان خواستم تخت را برای نظافت جابجا کنم که دیسک کمرم پاره شد البته 6 ماه 12 ساعت سینه خشاب میبستم خلاصه افسر نگهبان گزارش درد کمرم رو رد کرد و رفتم بیمارستان و با عکسو اینا دکتر گفت دیسکت پاره شده و یکی از مهره هاتم جابجا شده خواستم ببینم میتونم جانبازی بگیرم؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

به نظر بعید می رسد که بتوانید چنین درخواستی را به سرانجام برسانید در هر حال تصمیم با کمیسیون مربوط است

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

با سلام
جانبازی خیر اما امکان‌ دریافت غرامت‌ وجود دارد