مشاوره حقوقی رایگان - سوختگی حین خدمت سربازی

سلام. حین کمین نقطه صف مرزی بودیم که شب بعلت سرمای شدید آتیش روشن کردیم که یکی از هم خدمتیام روی آتیش بنزین ریخت که با کشیده شدن بنزین سمت بطری اونو پرت کرد منم که با دو سه تا سرباز دیگه دور آتیش نشسته بودیم به سینه ی من خورد و باعث سوختگی صورت و گردنم و هردو تا دستام تا قسمتهایی از ساعد هردو دستم شد که چن بار عمل رو صورتم و دستام انجام گرفت و هردو دستم گرافت پوست شدن .الان جانبازی بهم تعلق میگیره یا معلول خدمتی پام میگیره

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و خسته نباشید که جانبازی اصولا برای نقص عضو در نظر گرفته می شود شما می توانید برای معلولیت یا خسارات خود شکایت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه توضیحات ارائه شده جانبازی تعلق نمی گیرد