مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی حین خدمت و کسری جانبازی

باسلام . بنده سرباز آگاهی تهران بوده ام و در حال حاضر انتقالی گرفته ام به شهرستان . یک بند انگشت کوچک دست چپم قطع گردیده حین خدمت . مدارک لازم را دارم و روز های آینده برای کمیسیون به تهران خواهم رفت . سوالم را لطفا شفاف پاسخ بدید . سوال اول : جانبازی تعلق می گیرد ؟ (چند درصد) سوال دوم : اگر جانبازی تعلق می گیرد ، کسری خدمت برای جانبازی بنده تعلق می گیرد ؟ اگر بله چه مقدار . ممنون میشم پاسخ بدید خیلی نگرانم .

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر کمیسیون پزشکی وقوع صدمه در حین خدمت را تایید نمایید معمولا حداقل 5 درصد جانبازی تعلق خواهد گرفت و میتوانید از مزایای ان اشتفاده نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام موضوع شما باید در کمیسیون بررسی گردد و با توجه به علت حادثه ، ممکن است جانباز محسوب بشوید یا معلول عادی حین خدمت
و اگر جانباز محسوب بشوید میتوانید از مزایای جانبازی استفاده نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نیاز به بررسی در کمیسیون مربوطه دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما درخواست دهید تا توسط کمیسیون پزشکی بررسی شود و اگر در حین خدنت باشد حانباز محسوب می شوید.