مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی دریافت امتیاز جانبازی حین خدمت سربازی

باسلام و احترام، همسر بنده در چند ماه مانده به ترخیص از خدمت مقدس سربازی توسط شخص ناشناسی در حین گشت نامحسوس در خیابان های اردبیل در اثر ضربه با شمشیر نرمه گوش چپ قطع و سمت چپ صورتشون دچار ضرب شده که الان هم جایش رو صورتشون مونده و از نظر زیبایی دچار مشکل شده چگونه می توانیم بعد از 22 سال درخواست جانبازی و غرامت کنیم. سپاس از راهنمایی شما