مشاوره حقوقی رایگان - ثبت واقعه رجوع

سلام.
بنده به خاطر عدم آگاهی و اعتماد به همسرم توافقی جدا شدیم. خلعی و بعد مدت کمی با اصرار ایشون من به منزلشون رفتم و رجوع کردیم. دو الی سه مرتبه بعد از اون هم انجام شده رجوع و با هم رفتیم دوباره خانه اجاره کردیم. امضا کردن اجاره نامه رو حالا انکار میکنن. بنده شاهد هم دارم. چطوری باید رجوع رو به ثبت برسونم ؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

سلام به شما
شما رجوع را با دادخواست در دادگاه باید اثبات کنید به کمک شهود اگر اثباتش در توان شما نیست حتما از وکیل کمک بگیرید