مشاوره حقوقی رایگان - اجاره زمین کشاورزی اوقافی

سلام. اگر مستاجر بخواهد در زمین وقفی محصولی بکارد که عواید آن بعد از سال چهارم به ثمر مینشیند، آیا میتواند با اداره اوقاف ( متولی و ناظر این زمین اوقاف می باشد) به توافق اجاره حداقل ده ساله برسد؟ چنین قانونی وجود دارد؟

پاسخ ها :

حمزه بغدادی

حمزه بغدادی :

استان :

سلام براى مدت اجاره محدوديتى وجودندارد حتى ميتوانى ده سأله ياحتى بيشترعقداجاره منعقدنمايد

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

قرداد اجاره اوقاف یکساله و هر سال با افزایش اجاره تمدید می شود