مشاوره حقوقی رایگان - نوبت اجاره زمین کشاورزی اوقافی

سلام و عرض ادب واحترام
حدود یک هکتار زمین کشاورزی از طرف پدربزرگم از بین 11 وارث به نوبت اجاره شده
دو نفر دیگه پدر من که بزرگتر هستند و عموم موندن،با توجه به اینکه عموم وکالت زمین کشاورزی از طرف همه وارثین دارد ایشون گفتن امسال نوبت برادر کوچکتر است آیا بنده که از طرف پدرم وکالت تام دارم میتوانم وکالت رو پس بگیرم؟
آیا اولویت با پدر من هست ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق توافق باید عمل بشه.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

با سلام سوال را متوجه نشدم بهتر است حضوری به دفتر وکیل مراجعه کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به حدود اختیارات مندرج در وکالتنامه ها دارد