مشاوره حقوقی رایگان - قیمومیت

باسلام اینجانب دختری 23 ساله cp یا فلج مغزی است. قریب به 3ماه پیگیر دریافت قیم نامه بودم تمام مراحل را طی نمودم لحظه آخر جناب دادستان گفتند شما بعنوان پدر و ولی قهری نیاز به قیم نامه ندارید درصورتیکه برای ثبت نام و احراز هویت در سجام گفتند حتما باید قیم نامه داشته باشی و ولی قهری تا سن 18سالگیه 18سال به بالا ارایه قیمومیت لازم و ضروریه لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تا زمانی که ولی خاص ( پدر و جد پدری ) شما زنده هستند همه کاره شما ولی شما هستند و
قیم برای افراد محجور فاقد ولی تعیین می شود