مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پرستاری

سلام. من پرستار رسمی دانشگاه بهشتی مشترک تامین اجتماعی هستم 23 سال سابقه انتهای 98 با بازنشستگی من با سنوات ارفاقی موافقت شد حقوق و بیمه ام قطع شد و فیش سختی کار صادر شد که بیمارستان باید پرداخت میکرد. بیمارستان حاضر به پرداخت نشد و با نامه نگاری بازنشستگی ام را کنسل کرده و میگوید در صورت عدم شروع به کار اخراج می شوی. تامین هم میگه تا فیش پرداخت نشه بازنشسته نمیشوی. واقعا نمیدونم چکار کنم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مجددا برو سر کار، اما همزمان از بیمارستان و تامین اجتماعی به دیوان عدالت اداری شکایت کن.