مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

سلام پدرم 40 روز پیش فوت شده برادرم وکیل است و تمام کارهای حقوقی را پیگیری میکند از ما خواسته برگه انحصار ورثه را امضا کنیم به من که دختر هستم طبق عرف محلمان زمینهای کشاورزی و مسکونی ارث نمیرسد طبق وصیت نامه هم همینطور نوشته شده که دختران ارثی از زمینها نمیرند من میخواستم قانون را بدانم که واقعا حقی ندارم. اگر دارم و بخواهم مخالفت بکنم چکار کنم برگه را امضا نکنم.

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.به چه دلیل و استنادی دخترها ارث نمیبرن..همچین مسئله ای وجاهت قانونی دارد.