مشاوره حقوقی رایگان - غیر قابل طرح

باسلام. بنده پرونده ای داشتم با دو حکم جداگانه که یکی جریمه نقدی که قطعی بوده و دیگری مجازات حبس که اجرای احکام جهت تجمیع پرونده به دیوان ارسال نموده که شعبه دیوان اعلام داشته که نسبت به اتهام آقایان مبنی بر پرداخت رشوه و گرفتن رشوه توسط فرد نظامی طی شماره...مورخه...موضوع مطروحه غیر قابل طرح تشخیص داده شد. منظور از غیر قابل طرح چیست. باتشکر

پاسخ ها :

دکتررسول    احمدي فر

جناب آقای دکتررسول    احمدي فر :

غیر قابل طرح معانی متفاوتی داره. بایستی علت غیر قابل طرح بودن در رأی دیوان نوشته بشه. ولی در هر حال ممکنه نظر دیوان این باشه که دادگاه بدوی باید این کار را کند.