مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام. خانمی که در سایت ازدواج با او آشنا شده بودم و او را صیغه کرده بودم. مبلغی 300 میلیون تومان به حسابم واریز کرد که من برم تهران و برای او بیت کوین بخرم. من بیت کوین خریدم ولی به او ندادم و پولش را نیز به او ندادم. در این مدت هیچ گونه پولی به او برگشت ندادم. حالا اگر شاهد داشته باشد و پیام های واتساپ هم به دادگاه ارائه بدهد، چند درصد احتمال داره کلاهبرداری را بتونه اثبات کنه؟

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.درصورت وجود ادله 100درصد میتواند ثابت و محکوم میگردید.