مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن چک بابت خودرو

سلام. بنده 18 سال پیش اتومبیلی خریدم از دم قسط، ماشین ایراد داشت و برگرداندم. فروشنده یک فقره چک را نگه داشت در قبال مبایعه نامه. توسط فرزندم قولنامه را فرستادم که ایشان چک را نداد و امروز حساب بانکی من مسدود شده و حکم مبلغ درخواستی با نیم عرش حدودا 387000000 ریال می باشد. مبلغ چک 25000000 بوده. حقیر را راهنمایی بفرمایید. با سپاس و احترام.

پاسخ ها :

ولی الله حیدری فیروزجایی

جناب آقای ولی الله حیدری فیروزجایی :

باید برای استرداد چک اقدام نمایید از طریق حقوقی و یا طرح شکایت کیفری خیانت در امانت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما در جلسه دادگاه شرکت نکرده اید می توانید واخواهی نمایید و دفاع کنید

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با توجه به امانی بودن چک در بد ایشان میبایست طرح شکایت خیانت در امانت را کنید و بعد از اثبات رای خیانت را به شعبه مربوط در خصوص چک اراییه دهید تا چک از اعتبار بیفتد

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام . در صورتیکه مدارکی در این زمینه دارید، درخواست ابطال دستور اجرا بدهید.