مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش مسکن

سلام.سؤالی که از خدمتتون دارم این که حدود ۱ماه پیش ما خونه مون رو بدون اینکه جایی ثبت کنیم به شخصی فروختیم. بعد از ۱هفته خریدار مستأجر آورد و ما با عجله خونه را خالی کردیم. ولی بعد از ۱هفته از فروش خونه پشیمون شدیم. چون ضرر زیادی کردیم. خونه به قیمت واقعی فروش نرفت هیچی خرج هایی که این چند سال کردیم هم به باد رفت. ولی خریدار به هیچ وجه حاضر نیست خونه پس بده. ما حاضریم جریمه پرداخت کنیم. با توجه به اینکه جایی ثبت نشده آیا راهی هست که ما خونه رو به قیمت واقعی یا حداقل جوری که ما ضرر نکنیم بفروشیم؟

پاسخ ها :

حسین فارسی نسب

حسین فارسی نسب:

اگر مبایعه نامه تنظیم شده و به امضاء طرفین رسیده باشد ، بایستی ابتدا به متن و شرایط آن مراجعه نمود .

یک وکیل

اینکه معامله شما در جایی ثبت نشده دلیل بر این نمی شود که طرف شما نتواند وجود معامله را اثبات کند. مثلا از طریق شهادت شهود و فیش های واریزی بابت ثمن معامله . امام چنانچه زمان زیادی از آن نگذشته و شما مغبون گردیده اید میتوانید در صورت وجود بقیه شرایط لازم معامله را فسخ نمایید

یک وکیل

با سلام، شرایط معامله و مبایعه نامه باید بررسی شود تا پاسخ درست داده شود.