مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن در 17 سالگی

سلام وقتتون بخیر. بنده دخترم و 16 سال سن دارم. مامان و بابا باهم تفاهم ندارن و توی خونه هم مورد ضرب و شتم برادرم کوچیکترم قرار میگیرم و کبودی و زخم دارم و هیچکس تو خونه حریف برادرم نمیشود. با مادرم اصلا رابطه خوبی هم ندارم و آرامش در خانه ندارم و همش میخواهم بیرون خانه باشم. من الان باید درس بخوانم و فکر آیندم باشم ولی نمیتوانم. میخوام در سن 17 سالگی که به کنکور هم نزدیک میشوم مستقل شوم.پدرم اصلا نمیخواهد من از خانه بروم اما دیگه نمیتوانم. اگر از لحاظ قانونی اقدام کنم مشکلی پیش نمیاد و آیا میتوانم راحت از پیششان بروم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
برای مستقل شدن فارغ از بحث توان مالی ، باید قرارداد اجاره یا خرید ببندید که با توجه به شرایط سنتی جامعه و اینکه کمتر از هجده سال دارید ، و به سن رشد نرسیده اید برای تنظیم قرارداد به مشکل خواهید خورد لذا چنانچه مادربزرگ یا پدربزرگ دارید میتوانید با آنها زندگی کنید ، امیدوارم مسئله شما زودتر مرتفع گردد