مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن لایحه بعد از گذشت تاریخ ابلاغ

درود و عرض ادب از اینجانب به جرم ممانعت از حق مبنی بر ممانعت از حق در وقت مقرر فوق جهت رسيدگي در اين شعبه حاضر شويد. در دادگاه کیفری دو شهرستان عباس آباد (102 جزايی سابق) که از بنده شکایت شده و
تاریخ حضور: 1399/10/06-09:30 علت حضور: رسيدگی بوده که بنده در تاریخ زمان اولین مشاهده: 1399/10/05- 10:14 متوجه شدم و با توجه به اینکه در تهران هستم و به علت مشکلات تردد بخاطر کرونا نتونستم در دادگاه حاضر باشم تا از حق خود دفاع کنم الان میتونم لایحه تنطیم کنم و رو به از طریق دفاتر الکترونیکی لایحه رو به پرونده اضافه کنم یا اینکه تاثیری نداره یا اینکه حضوری به دادگاه مراجعه کنم البته بخاطر مریضی کرونا که تو خونواده یکی از افردا گرفته بودن بنده به دستور پزشک جهت احتیاط در قرنطینه بودم که دوره زمانی آن یکشنبه به اتمام میرسد. ممنون میشم راهنمایی کنید و بفرمایید بنده با این شرایط الان چه اقدامی باید انجام دهم

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.الان هم میتوانید لایحه تنظیم کنید وازطریق دفاترخدمات ارسال کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با ارایه گواهی از طریق دفتر الکترونیک ارسال کن ممکنه قبول کنند