مشاوره حقوقی رایگان - آگهی مزایده دادگستری

سلام، وقت بخیر. میخواستم بپرسم آگهی های مزایده دادگستری برای آپارتمان های مسکونی در کدام روزنامه ها ثبت می شود؟

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

در حال حاضر در روزنامه خاصی چاپ نمیشود قبلا در روزنامه ماوی چاپ میشد اما الان در همه روزنامه ها باید به ارشاد برید و دراین باره سوال کنید

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

در روزنامه رسمی
یا به سایت عدل ایران مراجعه نموده به گزینه آگهی های قانونی مراجعه کنید