مشاوره حقوقی رایگان - حياط مشاع

با سلام. آپارتماني سه واحدي هستيم كه واحد من طبقه ي اول رويِ منهاي ٦٠ قرار دارد. درب حياط مجزا است و حياط مشاعي است. ساختمان پاركينگ ندارد. قبلاً از حياط براي پارک ماشين استفاده مي كردم اكنون صاحب طبقه ي منهاي ٦٠ قفل درب حياط را عوض كرده و كليد را نمي دهد.
طبق سند اين گونه قيد شده: طبقه یک با قدرالسم از عرصه مشاعي و مساعدات اعم از راه پله، حياط مشاعي ٤٤٩ فرعي با قدر السهم از عرصه و ساير مشاعات و مشتركات طبق قانون تملک آپارتمان ها و آيين نامه اجرايي آن.
اين مشاعي بودن فقط در سند ما و منهاي 60 قيد شده است، آيا اجازه ي استفاده و پارك ماشين دارم؟
ساختمان دو درب دارد و درب حياط مجزا است و از ابتدا از حياط استفاده ميكردم. اكنون مالك منهاي ٦٠ به من اجازه ي ورود نمي دهد و ادعا مي كند پنجره رو به حياط دارد و احتمال دزدي از خانه ي او وجود دارد.

پاسخ ها :

حق استفاده از حیاط مشاع پارک خودرو در حیاط مشاع قفل زدن درب حیاط مشاع توسط همسایه حیاط مشاع پارک خودرو حیاط مشاع در سند قوانین حیاط مشاع