مشاوره حقوقی رایگان - حق استفاده از حیاط مشاع

سلام وقت بخیر
ما در یک ساختمان 4 واحدی ساکن هستیم که طبقه اول و دوم پارکینگ دارند و واحد دیگر پارکینگ ندارند. ما طبقه چهارم هستیم و در سند ملک ما نوشته حیاط مشاع است و میتوانیم استفاده کنیم... ولی طبقه دوم چون چند سال است در این ساختمان زندگی می کند کلید پارکینگ و حیاط را به ما و طبقه سوم نمیدهد و وسایل شخصی خود را در پارکینگ قرار داده است.
آیا ما حق استفاده از فضاهای مشاع پارکینگ و حیاط برای گذاشتن موتور یا رفت و آمد را نداریم؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

همه ساکنین ساختمان حق استفاده از مشاعات را دارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
تمام مالکان میتوانند از مشاعات استفاده نمایند ولی حق تصرف مشاعات را ندارند مگر با موافقت تمام ‌مالکان
شما میتوانید دادخواست رفع تصرف عدوانی از مشاعات و رفع ممانعت از حق را مطرح نمایید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

کلیه ساکنین حق استقاده از مشاعات را دارند. ابتدا اظهارنامه داده و سپس دادخواست رفع تصرف عدوانی بدهید.

دکتر علی ملحانی

جناب آقای دکتر علی ملحانی :

با سلام. استفاده از مشاعات حقی است برای همه مالکین.

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

سلام هیچ کس حق استفاده از مشاعات رو به نحو اختصاصی نداره

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تمامی مالکین به صورت مشاع و به نحو تساوی حق استفاده از مشاعات ساختمان را دارند