مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت متراژ قولنامه با سند

با عرض سلام و خسته نباشید. بنده حدودا نزدیک یک سال هست که منزل شخصی ساز یک واحد از دو واحده را خرید کردم که در قولنامه متراژ طبق رویت 125 متر و به انضمام 35 متر پارکینگ به صورت اختصاصی نوشته شده هست که متاسفانه در سند متراژ کل 110 متر هست و پارکینگ هم لحاظ شده 12 متر یعنی طبق قولنامه 23 متر در سند کم قید شده و متراژ ساختمان هم متاسفانه طبق رویت در قولنامه نوشته شده هست. به نظرتان بنده میتوانم 125 طبق رویت را شکایت کنم یا فقط 35 متر پارکینگ اختصاصی قید شده در قولنامه را ؟ با تشکر

پاسخ ها :

محسن امیری نژاد بهرامی

جناب آقای محسن امیری نژاد بهرامی :

سلام
با توجه مفاد قولنامه میتوان یکی یا هر دو را خواست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اول اینکه متراژ پارکینگ کم شده صد درصد به نفع شما است و فروشنده باید به مقداری که کمتر شده طبق قیمت روز ( و نه قیمت روز معامله ) پول شما را برگرداند