مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم قطعی

سلام.
دو سال پیش یه اپارتمان خریدیم، بعد ثبت سند متوجه شدیم متراژ خونه در سند، کمتر از متراژ قولنامه هست.
شکایت کردیم ، کارشناس یه نفره و سه نفره اومدن، هر دوبار رای به نفع ما صادر شد
اما وقتی طرف مقابلمون درخواست تجدید نظر داد و پرونده رفت استان، به طرز عجیبی گفتن چون دیگه امضا کردین و ثبت سند شده، نمیتونین پول متراژ اضافه رو پس بگیرید و حکم هم قطعی و نهاییه.
وکیل هم گفت نمیشه اعاده دادرسی کرد متاسفانه
خواستم بپرسم میشه به دیوان عدالت برد شکایت رو؟
اگه اره راهش چیه
ممنونم

پاسخ ها :

المیرا آسوبار

سرکار خانم المیرا آسوبار:

با سلام
پرونده شما قطعی شده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر در صلاحیت دیوان عدالت اداری نمی باشد

باید مدارک شما بررسی بشود تا ...