مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در حیاط مشاع

با عرض سلام و ادب و خسته نباشید.
یک آپارتمان 4 طبقه 4 واحدی هستیم که سر نبش خیابون هست. یعنی دو بر هست. دو عدد درب پارکینگ داریم یکی در کوچه فرعی باز میشه که بابت پارکینگ واحدهای 3 و 1 می باشد و درب اصلی که در خیابون اصلی باز میشه بابت واحد 2 و 4.
از آن جایی که ساختمان جنوبی هست، انتهای حیاط مسقف نیست و مشاع محسوب میشه. ولی واحد 3 و 4 دو تا ماشین دارن و یک ماشین ثابت همیشه در پارکینگشون هست. ولی ماشین دوم هم رو در این حیاط مشاع پارک میکنن که دقیقا پشت پارکینگ واحد یک میشه. زمانی که همه داخل باشند، برای عبور و مرور شرایط سخت میشه. آیا من میتونم اقدام قانونی کنم بابت خروج این ماشین های اضافه؟ چون خودشون میگن حق استفاده دارن.
درب پارکینگی که در کوچه باز میشه خراب شده. دو تا واحد ها گفتن باید تقسیم بر 6 بشه. چون به عنوان 6 تا پارکینگ و ماشین داره استفاده میشه ولی اون دو واحدی که دو تا ماشین دارن قبول نمیکنن. آیا درست میگن یا باید تقسیم بر 6 بشه؟

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام بله می توانیددرمورد حیاطی که مشاعات است اجازه پارک خودرو رابیش ازیک خودرو ندهید.ازطریق طرح شکایت مزاحمت ملکی دردفترخدمات قضابی اقدام کنید.