مشاوره حقوقی رایگان - حقوق و مزایای کارگر

با سلام و خسته نباشید.
بنده ساکن منطقه آزاد تجاری آبادان هستم که حدود چهار سال پیش به عنوان دفتر دار یا رزرویشن در تاکسی تلفنی مشغول به کار شدم. در روز 16 ساعت کار میکردم و مبلغ دریافتی من در سال نود و شش ماهیانه هفتصد هزار تومان بود. در ضمن بیمه نشده بودم. مرخصی و تعطیلی نداشتم و هم روز کار و هم شب کار بودم. بعد از چند ماه امتیاز تاکسی تلفنی رو صاحبش واگذار کرد به شخص دیگری و شرایط ادامه همکاری با توجه به گفته مسئول جدید مهیا نبود و به من نیازی نداشت. به پیشنهاد صاحب قبل به تاکسی تلفنی دیگری که نقطه دیگری از شهر بود رفتم و باز با هم ولی در تاکسی سرویس دیگری ادامه همکاری دادیم تا به امروز که هنوز هم در آن محل مشغول به کار هستم. در ضمن باز در این مدت بنده در روز 12 ساعت کاری در سال اول و در سال های بعد به 16ساعت کاری افزایش یافت و کلا در این چند سال شب کار هم بودم و بیمه ای هم برای من توسط کارفرما پرداخت نشد و دریافتی حقوقم در سال اول هشتصد هزار تومان و اکنون با 16 ساعت کار حدود یک میلیون و هشتصد هزار تومان دریافتی بنده بوده که صد هزار تومان از این مبلغ به عنوان حق مدیریت به بنده پرداخت شده است. چون بعد از گذشت سه ماه از حضورم در آژانس بنده به عنوان مدیر داخلی معرفی کردن و خواستم بدونم برای گرفتن مطالبات قانونی که قانون کار مشخص کرده است، حتما باید از محل کار اخراج بشم که ادعای حق و حقوقم را کنم یا همزمان که مشغول به کار هستم و یا اگر خودم اعلام قطع همکاری کنم، میتوانم حق و حقوق قانونی خود را طلب کنم؟ باسپاس و از همکاری شما صمیمانه قدردانی میکنم. با تشکر از لطفتون. موفق و پیروز باشید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اعلام قطع همکاری نکن و همزمان به به اداره کار شکایت کن البته با استشهاد و گواهی بانک که هر ماه از حساب کارفرما به حساب شما پول واریز شده واگر نقدی داده با همان استشهادیه