مشاوره حقوقی رایگان - حقوق و مزایا در صورت استعفا

با سلام.
بنده کارمند پیمانی دولتی هستم و برای شهریور تقاضا استعفا دارم. رئیس کارگزینی به من گفتند تاریخ استعفا رو باید پایان مدت قرارداد یعنی پایان سال 1400 بزنی و اگر شهریور میخواهی بروی مرخصی بزنی یا ترک کار و این که پاداش سنوات و سایر مزایا چه استعفا چه اخراج به تو تعلق نمیگیرد. در مورد تاریخ درج شده در استعفا و مزایایی که به استعفا تعلق میگیرد، راهنمایی بفرمایید.
ایا با شکایت به دیوان نتیجه میگیرم؟

پاسخ ها :

حقوق و مزایا در صورت استعفا استعفا نیروی پیمانی پاداش سنوات استعفا دیوان عدالت اداری