مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

همسرم به اعتقاد من اختلال شخصیت و مشکلات روانی دارد و ادامه زندگی برای من و دختر 8 ساله ام دشوار شده با توجه به از کار افتادگی به دلیل صرع مقاوم به درمان و پیوند دریچه برای درخواست طلاق چگونه اقدام کنم و به چه حقوقی میتوانم برسم. متشکرم

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام اول اينكه حق طلاق با زوج ميباشد و هر موقع خواست ميتواند همسر خود را طلاق داده و احتياجي به دليل نميباشد دوم مريضي همسر شما فقط در صورتي كه نتواند وظايف خود را انجام دهد و تمكين نتواند داشته باشد مانع تعلق گرفتن نفقه ميباشد وان را هم با دادن دادخواست و اثبات در دادگاه ميتوان انجام داد

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

شاید لازم باشد با تامل در درمان همسرتان بکوشیدچرا که اخلاقا مسئولید. ولی درصورت تایید پزشک قانونی از باب عسر امکان جدای دارید . کلیه حقوق نیز شامل شما میگردد