مشاوره حقوقی رایگان - ماده 13 قانون تملک اپارتمان

سلام خدمت وکلای محترم پاسخگو منزل ما با حدود 40 سال قدمت در دو طبقه مجموعا چهار واحد میباشد به علت خرابی و فرسودگی سه مالک مایل به فروش یا بازسازی هستیم متاسفانه مالک چهارم به هیچ شکلی حاضر به همکاری نیست و به هیچ کاری اقدام نمیکند لطفا بنده را راهنمایی کنید با توجه به ماده 13 قانون تملک آپارتمان ما قادر به انجام کاری هستیم ؟ البته از این ماده قانون اطلاعات کاملی ندارم به توصیه یکی از دوستان اطلاع پیدا کردم از پاسخگویی شما کمال تشکر را دارم

پاسخ ها :

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

امر ارجاع به کارشناس رسمی دادگستری اگر تشخیص به تجدید بنا باشد می‌شود الزام نمود