مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از ماده 13 قانون تملک آپارتمان ها

با عرض سلام، به استحضار میرسانم که در یک مجتمع 72 واحدی که شامل 6 بلوک 12 واحدی است ساکن هستم. دو نفر از مالکان با انجام تبانی با شخصی که خود را سازنده معرفی نموده به تک تک مالکان مراجعه می کنند و می گویند ملک شما کلنگی شده و بهتر است که همین حالا بیایید و قرارداد مشارکت امضاء کنید تا هم پول بلاعوض می دهیم هم ملک نو به شما دهیم و هم مثلاً 150 متر بنای اضافی. از تعداد 72 نفر مالک، تعداد 57 نفر متاسفانه شیفته وعده های این سه نفر شده اند ولی ما 15 نفر که می دانیم حرف های آنان پوچ و از پایه بی اعتبار است و فقط به دنبال کلاهبرداری هستند و از طرفی واحدهای ما نیز کاملاً سرحال و سالم هستند، تاکنون مقاومت کرده ایم. ولی امروز ما را تهدید به اعمال ماده 13 کرده اند. خواهشمند است بفرمائید ما چگونه می توانیم مانع سوءاستفاده آنان از این ماده شویم؟ اصولاً ما متقابلاً چه دعوائی می توانیم طرح نمائیم؟ با تشکر از شما

پاسخ ها :

نوسازی آپارتمان در صورت مخالفت اقلیت واحد ها مخالفت اقلیت واحد ها در نوسازی آپارتمان ممانعت از نوسازی آپارتمان ماده 13 قانون تملک آپارتمان ها نوسازی آپارتمان مشارکت در ساخت