مشاوره حقوقی رایگان - راه عبور و حق ارتفاق

سلام. زمین بنده سند کشاورزی دارد. قسمتی را تغییر کاربری آبزی پروری دادم، به محض احداث پل، همسایه مجاور که انتهای زمینش به سمت زمین من است و مقابل زمینش شخص دیگری زمین دارد برای راه عبور از من شکایت کیفری ممانعت از حق کرد و نهایت محکوم شد چون طی گزارش پاسگاه 2 راه عبور از سمت نهر ورودی آب زمین برنجکاری خودش دارد و در قسمت توضیحات حق ارتفاق سند بنده عینا نوشته حق عبور املاک فاقد راه عبور و بالعکس مورد گواهی میباشد و قاضی شعبه حقوقی این موضوع را از اداره ثبت محل استعلام کرده که تایید شده و نقشه هوایی نیز راه شاکی را تایید نمیکند و هرگز از این قسمت راه عبوری نداشته. حال مجدد در دادگاه حقوقی با عنوان حق ارتفاق و ابطال سندم بوسیله شهود کذب شکایت کرده و مدام ده ها لایحه بوسیله وکیلش به دادگاه میفرستد بنده انبار خوراک ماهی استخرها دفتر کار ژنراتور و انشعابات دیگرم مورد خدشه قرار میگیرد و مستاصل شده ام وی با صحنه سازی امسال زمین برنجکاری خود را نکاشته تا از من خسارت بگیرد برای رفع شکایت وی و مزاحمت ملکی بوجود آمده چه کنم لطفا راهنمایی فرمایید. خدا خیرتان دهد

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادخواست رفع مزاحمت و ممانعت از حق دهيد با جلب نظركارشناس رسمي