مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

سلام. من ساکن ... هستم. سیزده آبان ماه قرار بود عمه ام و دختر هایش برای پسرش بیان خواستگاری. بعد از اون تهدید ها شروع شد. دو بار موتوری در کوچه برای خرید نون رفتم با لگد هولم دادن که سرم خورد به ستون برق و تا بلند شدم گاز گرفتن و رفتن.
گفتن بکش کنار از طرف ... این اخطار رو بهت میدیم. الان من امنیت جانی ندارم. نمیشه با ترس زندگی کنم و کار های عادی زندگی ام مختل بشه. ... قربون خدا برم مثل شهید ... به اندازه مو های سرش دختر مردم ترتیبشون داده و با تهدید ولشون کرده. کجا برم پیگیری کنن؟ ... و ... چهار سال هست دوست هستن و اصلا اعتقادی به عقد ندارن و میگن دو نفر به قصد ازدواج با هم هستن به هم محرم هستن و نیاز نیست عقد کنن و عقدشون به آسمان ها بستن. دل هاشون به هم نزدیک هست. خانه امن از سایت ... پیدا می کنند و میرن رابطه برقرار می کنند و بعدش هر کی میره خانه خودش. الان ... و ... من رو تهدید میکنن. پدرم فوت کرده. من با مادرم زندگی میکنم. ناراحتی قلبی داره. تو را خدا راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

تينا اتحادي

تينا اتحادي :

استان :

سلام سوالتون واضح نمي باشد.باتوجه به برداشت شخصي ابتدا مدارك و شهود عليه شخص مورد نظر جمع آوري كرده سپس اقدام به طرح شكايت در دادسرا كنيد.