مشاوره حقوقی رایگان - آیا راهی برای پس گرفتن طلبم دارم؟

باسلام. اینجانب در طی دوسال گذشته با خانواده دوستم ارتباط عمیقی برقرار کرده بودم که به بهانه همین امر ایشان و همسرشان به بهانه و عناوین مختلف از بنده پول قرض میگرفتند. جمعا 3ملیون و 300 هزار تومان مبلغ بدهی ایشان است. بنده هیچگونه رسیدی دریافت نکردم اما تمامی مبالغ از عابر بانک بنده به حساب شوهر این خانم (البته بوسیله خود این آقا جابجایی وجه صورت میگرفت) واریز شده است. اکنون که بنده وصول طلبم را کرده ام ایشان سرباز زدند و بمن گفتند ثابت کن که چنین اتفاقی افتاده؟خوب البته پسر ایشان به بنده قول دادند که برای بنده در دادگاه شهادت خواهند داد. و ادعای بنده را تایید خواهند کرد. لذا بنده میخواهم بدانم که ایا اقدام بنده با نظر به گفته های فوق نتیجه ای خواهد داشت یا خیر؟باتشکر.

پاسخ ها :

علی اکبر باقری ندوشن

علی اکبر باقری ندوشن :

با سلام
بدوا طی یک اظهارنامه طلبتون را به صورت رسمی از ایشون مطالبه کنی. سپس دادخواست مطالبه وجه به همراه مدارک انتقال پول و استماع شهادت شهود به دادگاه ارسال کنی .

پرسشگر :

از پاسخ وراهنمایی شما بسیار سپاسگزارم

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
بدون ارسال اظهارنامه نیز اقدام مطالبه امکان پذیر میباشد.