مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام
من یک هفته هست حکم الزام به تمکین خانمم را گرفتم ولی ایشان هیچ اقدامی انجام نداده
1-- لطفا راهنمایی فرمایید چه اقدامی قانونی باید انجام بدهم?
2- چقدر بعد از اقدام قانونی سئوال اولم میتوانم درخواست طلاق بدهم?
3- احکام قطعی مهریه و اجرت المثل هم صادر شده حال روند طلاق چقدر زمان میبرد?
4- چون حکم الزام به تمکین خانمم گرفتم جهت درخواست طلاق از طرف من دیگر نمیتواند درخواست تنصیف بدهد?
خداوند همراهتان و متشکرم از پاسخگویی شما وکلای محترم و کارگشا

پاسخ ها :

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام
حكم تمكين ضمانت اجرايي نداره و فقط زن ديگر مستحق نفقه نيست و شما نيز مي توانيد از دادگاه درخواست تجويز ازدواج مجدد بكنيد
ثانيا شما هر وقت بخواهيد مي تونيد دادخواست طلاق بدهيد و ربطي به حكم تمكين نداره و فقط شرط تنصيف دارايي ديگر لازم الاجرا نيست و حقي براي زوجه به وجود نمياد
ثالثا روند رسيدگي ربطي به مهريه و اجرت المثل نداره و بستگي به همسرتان داره كه تا چه مرحله اي بخواد دفاع كنه و زمان اون اصلا قابل تخمين نيست بعضا شش ماهه و بعضا ٣-٤ سال زمان ميبره