مشاوره حقوقی رایگان - موتور مزایده ای

سلام عذر میخوام ، موتور مدل 72 که دارای برگه مزایده امامی و پلاک چار رقمی، شماره پلاک به همراه ش تنه و ش موتور در اون برگه ذکر شده و مهر برجسته و ظاهرا معتبر ... آیا من میتونم واسه این موتور پلاک و .. بگیرم و ارزش خرید داره، لطف میکنید راهنمایی کنید منو

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از ارزش و قيمت بي اطلاع هستيم

محسن سلیمانی زاوشت

محسن سلیمانی زاوشت :

استان :

بعد ازاینکه درمزایده برنده شده اید با شورت جلسه مزایده واحد دستور می دهد دردفترخانه اسناد رسمی سند رسمی بنویسند وبا آن می از تعویض بلاک میکنید