مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر در تنظیم سند

سلام با تشکر ویژه از مطالب سایت.
بنده یک واحد آپارتمان خریدم و تاریخ تنظیم سند را 99/06/30 مقرر کردیم و روزانه مبلغی را بابت دیر کرد تنظیم سند ثبت کردیم. با توجه به آماده نبودن پایان کار در مورخ ذکر شده و عدم حضور فروشنده نامه عدم حضور را از محضر گرفتم و قصد شکایت جهت ملزم کردن فروشنده به تنظیم سند و همچنین دریافت خسارت را دارم. ضمنا در مبایعه نامه هیچ بند اضافه و خارج از عرف و محدود کننده ای تعریف نشده است. مستدعی هستم راهنمایی بفرمایید دادگاه چگونه رای صادر میکند و آیا شرایط موجود با توجه به بیماری کرونا در رای قاضی تاثیر دارد یا خیر؟
سپاسگزارم.

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام
براساس مفاد قرارداد خسارت تاخیر در انتقال سند رو میتونید مطالبه کنید ‌.
شرایط کرونا ارتباطی با پرونده شما ندارد.