مشاوره حقوقی رایگان - شکایت چک

سلام. من چک خانومم به تاریخ 95/9 برای پول نزول به مقدار ده میلیون، دست یک نفر دادم. برای دو ماه 11600000 تومن مبلغ چک است و بعد ماشین خودم قولنامه کردیم به اسم او. من ده تومن او را دادم و سند ماشین پس گرفتم. ولی 1609 ندادم. گفتم هر وقت پول لازم شد ده تومن میدم دو ماه دستش باشد و قبول کرد. اما برای دادن چک بهانه آورد. بعد از دو ماه پیگیر شدم گفت گم شده. چون آشنا بود باور کردم. یک هفته پیش شکایت کرده برادرش و بقیه ماجرا، البته خانم من معلم هست و همیشه در حسابش پول بود. چه جوابی به شورا بدم.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از قسمت مربوط در سايت درخواست وكيل نماييد

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. شما رسید 10 تومان را ارائه بده و اگر شهودی هم هست به شهادت شهود نیز استناد کن.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم