مشاوره حقوقی رایگان - ابطال یا توقف مزایده ملک قبلا قولنامه الزام به سند شده

با سلام
اینجانب ملکی ورثه ای یا بصورت 6دانگ از فردی که از تمام ورثه وکالت داشته خریدم (البته یکی از ورثه صغیر بوده و وکالت از قیم داشته اند که سهم ناچیزی هم دارد و در زمان قولنامه مدعی شدند کارهای قانونی انجام شده و آماده انتقال سند هستند). قولنامه رسمی، قانونی، با کد رهگیری بوده و با پرداخت 90% ملک راهم تحویل گرفتم. بعد از چند ماه از موعد تنظیم سند شکایت برای الزام به سند و دریافت خسارت دیرکرد مطرح کردم. حال بعد از گذشت 18ماه از قولنامه وکیل وراث که در دادگاه اول فروش را پذیرفته و علت تاخیر در تنظیم سند را سنگ اندازی اداره سرپرستی عنوان کرده و به دروغ گفت آمادگی انتقال بقیه سند را دارد (درصورتیکه چندین بار درخواست کردیم و دقیقا معلوم نیست گیر دیگرشان چیست، احتمالا اختلاف مابین وراث)، حال همان وکیل از طرف اکثر وراث که ما ملک را ازشون وکالتا خریده بودیم برای کل ملک مزایده برگزار کرده اند و 2روز پیش آنرا در مزایده 2برابر قیمت 2سال پیش فروخته اند.. ماهم 2روز قبل از برگزاری مزایده بطور اتفاقی توسط همسایه ازین موضوع مطلع شدیم. البته الان ما قبول داریم سهم صغیر را به قیمت روز بخریم یا حداقل فعلا باقی سند را بگیریم تا تکلیف اندک سهم صغیر روشن کنیم. حال چه کنیم؟ برای توقف مزایده وکیل گرفتیم و اقدام کردیم و وکیل میگوید خیالمان راحت باشد اما بسیار نگران هستم. لطفا خواهشا راهنمایی کامل بفرمائید ... هم برای پرونده الزام به سند خودمان به عنوان شاکی هم برای برگزاری و فروش این ملک در مزایده 2،3 روز پیش؟؟؟؟

پاسخ ها :

نسيم  قاسمي

سرکار خانم نسيم قاسمي :

سلام،
باید به عنوان ثالث‌در پرونده ای که منحر به برگزاری مزایده شده وارد شوید و با ارائه مبایعه نامه و مدارک دیگر تقاضای ابطال مزایده را کنید. در خصوص الزام به تنظیم نیز در نهایت ملزم به تنظیم سند هستند. چراکه در زمان وقوع عقد بیع صغیر قیم‌قانونی داشته است.