مشاوره حقوقی رایگان - اثبات سختی و زیان آور

با سلام و خسته نباشید خدمت استاد گرامی. اینجانب در یک شرکت خصوصی مشغول کار بودم که با سابقه سی سال بازنشسته شدم سوال اینکه بنده میتونم بعد بازنشستگی سالهایی که تو اون شرکت بودم سختی و زیان آور رو اثبات کنم و از مزایای اون استفاده کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

اثبات سختی کار بعد از بازنشستگی اثبات سختی کار مشاغل سخت و زیان آور سختی کار