مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در ابلاغ دادنامه به محکوم علیه

با سلام
اینجانب فردی را به پرداخت وجهی محکوم کرده ام ولی قاضی محترم در حکمش نوشته : رای غیابی و ظرف 20 روز پس از ابلاغ واقعی قابل واخواهی ... و پس از آن ظرف 20 روز قابل تجدید نظر است .
آیا اساسا قاضی میتواند ابلاغ واقعی رای را ملاک مواعد قرار دهد. شاید هرگز به ایشان ابلاغ واقعی نگردید .
چه میتوان کرد ؟

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام قاضي محترم پرونده شما طبق قانون اقدام به صدور راي نموده و تخلفي انجام نداده و واخواهي براي اين است كه قانون براي شخص غايب يك مهلت براي دفاع از خود در نظر گرفته است تا حقوق شخص غايب پايمال نشود و بعد از مواعد در صورت عدم اعتراض و قطعيت حكم شما ميتوانيد تقاضاي اجراي حكم را بنماييد