مشاوره حقوقی رایگان - قمار آنلاین

من مبلغ 1 میلیارد باختم بنده از پلیس فتا را خواستن و رفتم و سوالاتی پرسیدن و گفتم ولی مبلغ 13 میلیون نوشتم. و بعد از دوماه پرونده به 20 دادیاری خواستن و ابلاغیه اومده نرفتم ولی اخطار آمد که جلب صادر شد و نتونستن بگیرن یعنی از جلب اطلاعی نداشتم ولی بنده رفتم دادگاه گفتن رای غیابی بوده و پیدا نکردن تو رای فقط ماده 705 نوشتن و جرمم رو ننوشتن الان گفتن دوباره دادگاه صدات میکنه حرف بزنی و رای صادر بشه. حکم من چی میشه میتونن ببخشن مرا تعهد بدن

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید در جلسه دادسرا ، شرکت میکردید و ظاهرا قرار جلب به دادرسی صادر شده است و پرونده به دادگاه ارسال شده است و حتما در جلسه دادگاه شرکت نمایید و از خود دفاع نمایید و

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام باتوجه به مطالب شما پرونده با قرار جلب دادرسی به دادگاه ارجاع شده و حتما در جلسه دادگاه حضور پیدا کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ظاهراً کیفرخواست صادر شده است به دادگاه کیفری ارسال خواهد شد و مجازات آن حسب مورد حبس و جزای نقدی

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

کیفرخواست براتون صادر شده و پرونده به دادگاه ارسال شده ومجازات شما حسب مورد حبس و جزای نقدی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در جلسه بعدی حتما شرکت نمایید برحسب مورد حبس و جزای نقدی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حکم جلب صادر نشده است قرار جلب به دادرسی صادر شده است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .در جلسه دادگاه شرکت واز خود دفاع نماییدحکم را قاضی رسیدگی کننده با توجه به مدارک واوضاع واحوال پرونده صادر می نماید.مجازات طبق قانون ممکن است حبس یا جزای نقدی یا هردو .