مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ واقعی ‌رای

با سلام.
1. اگر پیامک ارسال شود ولی متهم به ثنا جهت مشاهده رای مراجعه نکند، ابلاغ واقعی می باشد؟
2. رای کیفری غیابی در خصوص همین پرونده صادر شده و مدیر دفتر شعبه گفتند 5 اردیبهشت پرونده رو به اجرای احکام میفرستند. آیا وقتی پرونده به اجرای احکام برود با توجه به تاریخ مشاهده رای در سیستم اگر متهم دیرتر رای را مشاهده کرده باشد باز هم میتواند واخواهی کند؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است واخواهی کنید اگر قبول هم نشد لااقل تجدید نظر خواهی میکنید