مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه شروط ضمن عقد

سلام.
اگر در شروط ضمن عقد مرد حق خروج از کشور، مسکن و.. را به زن بدهد. همچنین وکالت بدون عزل در این خصوص به زن بدهد و در وکالتنامه حق ضم وکیل و تصمیم گیری جهت موارد ذکر شده را از خود سلب کند، امکان دارد درصورتی که نظرش عوض شد بعدا بتواند زن را از خروج از کشور یا تحصیل یا ... منع کند؟

پاسخ ها :

حمید مرادی

حمید مرادی :

استان :

اگر حق انتخاب مسکن و اجازه خروج از کشور دلداده باشی زن میتواند در محلی که دوست داشته از شمابخواهد مسکن تهیه کنی در ضمن با همون برگ بابت خروج از کشور به ایشون دادی وپاسبورت گرفته باشه میتونه خارج بشه